11.7.2012

Venaan bussia, Jesse lähti just Chicagosta.

Melkein kolmen kuukauden breikki, ja silti täällä käy jengiä tsekkaamassa postauksia? Pahoittelen ja kiitän. O ou on sattunut ja tapahtunut kaikkea, eikä suurimmasta osasta mulla ole edes kuvia. Mä en kelpais bloggarin ammattiin sikälimikäli jos kuvaan kaiken ja päivitän joka toinen päivä, paljon hetkiä jää multa elämättä kun niitä en koe siellä sosiaalisessa mediassa. Ahdistus.
Kotiuduin Hannalta pari päivää sitten lusmuttuani siellä viikon verran. Kamat lojuu osittain purkamatta mutta ei sillä niin väliä, tässä kuussa pitää muutenkin siivota ja pakata sillä syksyllä se on muutto & lähtö Kotkaan ja merenkulkuopistoon (=Katariinan kampus)! Musta niin tulee karski merimies, hahah varmasti. 
 
Pikakelauksen muodossa; missasin Eestinlaivan kahdella minuutilla sekä PISA-tutkimukset, ryhmä rämä piti mulle mahti synttärit toukokuussa, vierailu esariin (Eduskunta) ja fiilis ettei Kaikkonen tainnut olla erityisen viehättynyt mirahanna-krebailusta, musiikin teoriakokeesta 5- arvosteluasteikolla yksi-viisi(♥), soittoa pesiskentän laidalla ja ihmisten mulkoiluja, ysiengaala ja ansaittu vuoden kauhukaksikko-titteli Hannan kanssa, haikeita viimeisiä sanoja, glitteriruusuja ja ikäväntunnetta, kotitekoiset sivusiilit, tunne kun kesäkuun jälkeen musta ei tuu enää puhelinmyyjää, paljon alkoholia ja uusia tuttavuuksia, riihimäki rockin jälkeinen matka Kormuun, aivan liikaa huonoa inside-läppää ja hullunkurinen matka Espooseen, haaveilua muutosta ja merestä, tajunnanräjäyttävä Mötleyn keikka ja nyt nähty livenä mr. Sixx, paljon hyviä aikomuksia ja festarisuunnitelmia, hullua krebausta ja lämpimiä kesäöitä. Erikoismainintana peruskoulun päättärit olivat aivan mahtavat, kiitos vielä kaikille räkiksille! :-)

Kuluneen vuorokauden aikana olen nauranut Pasilan jaksoille, nukkunut iltapäivään & kuunnellut muutaman albumillisen musiikkia. Tästä on hyvä jatkaa blogin kanssa ja hope so että ryhtiliike säilyy jatkossakin. Huomenna (päivällä in fact.) asuntola-asioiden selvittelyä, muutaman frendin tapaamista ja kärsimätöntä ensi viikonlopun odotusta koska Saimaa Open! Siellä niin räjähtää, huhhuh mitä tarjontaa kahden päivän lipuilla saa. Mutta näillä mennään & pysytään tutkalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti